“Триклятий лютий”: Потап випустив трек про те, як важливо вірити в перемогу

Відомий український співак та продюсер, тренер проєкту “Голос Країни” Потап запрем’єрив потужний та емоційний трек “Триклятий лютий”.

Зараз на десятому місяці повномасштабного вторгнення, коли ми всі втомилися від того, що коїться навколо, кожен українець все одно продовжує свою боротьбу з ворогом. Композиція “Триклятий лютий” демонструє актуальне і палке бажання кожного із нас — відбудувати наше спільне майбутнє, яке всі ми бачимо мирним та незалежним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Шлях додому”: Потап презентував трек, який присвятив усім українцям

— Усім нам потрібно вірити, що вже скоро настане те майбутнє, в якому кожен із нас відпустить все погане, особливо той «Триклятий лютий», який агресивно та жорстоко увійшов у наше життя цього року, — коментує Олексій. 

Співак закликає своїх слухачів вірити у Перемогу. Він впевнений, що зовсім скоро настануть інші дні — час, коли Україна не просто відновиться, а розквітне пишним цвітом.  

— Українці знову насолоджуватимуться життям та планами на майбутнє, наші діти нарешті побачать чисте мирне небо над головою, а наші захисники будуть приймати щирі та сповнені вдячності оплески. І шана їхній міці та відвазі буде жити вічно в наших серцях та передаватиметься з покоління в покоління! Ми зробимо все для того, щоб в майбутньому не залишилося місця війні!