“Триклятий лютий”: Потап випустив трек про те, як важливо вірити в перемогу

Потап випустив трек про те, як важливо вірити в перемогу

Відомий український співак та продюсер, тренер проєкту “Голос Країни” Потап запрем’єрив потужний та емоційний трек “Триклятий лютий”.

Поділитися:

Зараз на десятому місяці повномасштабного вторгнення, коли ми всі втомилися від того, що коїться навколо, кожен українець все одно продовжує свою боротьбу з ворогом. Композиція “Триклятий лютий” демонструє актуальне і палке бажання кожного із нас — відбудувати наше спільне майбутнє, яке всі ми бачимо мирним та незалежним. 

Потап

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Шлях додому”: Потап презентував трек, який присвятив усім українцям

— Усім нам потрібно вірити, що вже скоро настане те майбутнє, в якому кожен із нас відпустить все погане, особливо той «Триклятий лютий», який агресивно та жорстоко увійшов у наше життя цього року, — коментує Олексій. 

Співак закликає своїх слухачів вірити у Перемогу. Він впевнений, що зовсім скоро настануть інші дні — час, коли Україна не просто відновиться, а розквітне пишним цвітом.  

— Українці знову насолоджуватимуться життям та планами на майбутнє, наші діти нарешті побачать чисте мирне небо над головою, а наші захисники будуть приймати щирі та сповнені вдячності оплески. І шана їхній міці та відвазі буде жити вічно в наших серцях та передаватиметься з покоління в покоління! Ми зробимо все для того, щоб в майбутньому не залишилося місця війні!

Новини по темі