У трьох областях України скасували погодинні відключення світла

Оновлені графіки відключень: в Обленерго повідомили, в яких областях України буде світло

Критична ситуація з вимкненням світла продовжується, адже енергетична інфраструктура просто не може впоратись з навантаженням електропостачання. Та все одно попри нестабільну ситуацію зі світлом, графіки погодинних відключень світла скасували у трьох областях України. Про це повідомляють місцеві Обленерго.

У яких областях скасували графіки

Львівська область

Згідно з повідомленням від Львівобленерго, за розпорядженням Укренерго скасовано погодинні відключення електроенергії. Відновлення графіку буде відбудеться за окремим розпорядженням. Точний час поки не відомий.

Миколаївська область

Графіки відключень скасували й у Миколаївській області, але лише до 15:00.

Івано-Франківська область

До 15:00 скасували графіки також в Івано-Франківській області. Також серед змін на цій території — буде ввімкнено чергу 5, а з 12:00 до 15:00 не буде вимикатися черга 6.

Відключення електроенергії на 19 липня

На усіх інших областях України змін не передбачено, тому продовжують діяти графіки погодинних відключень. 19 липня Обленерго будуть застосовувати по дві та три черги відключень одночасно. Про це повідомили в Укренерго і ДТЕК.

За їхньою інформацією дефіцит електроенергії очікується саме від 09:00 до 23:00 години. А на території Києва, Київської області, Одещини, Донеччини та Дніпровщина також є висока ймовірність застосування світло-сірих зон відключень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як формують графіки вимкнення світла та що таке віялові черги відключення: нове пояснення від Укренерго

Більше новин