Юрій Ткач готувався до проекту «Розсміши коміка. Діти» понад чотири роки

Новий суддя дитячого гумористичного проекту поділився першими враженнями від суддівства.

2-го березня на 1+1 відбулася прем’єра нового сезону Розсміши коміка. Діти від студії Квартал 95. Це гумористично-розважальне шоу, в якому діти доводять, що вміють жартувати не гірше, ніж дорослі й досвідчені коміки. Другий випуск глядачі телеканалу побачать вже цієї суботи о 18:30.

Четвертий сезон проекту стартував із новим суддею ― компанію Жені Кошовому склав актор і гуморист Юрій Ткач, відомий глядачам телеканалу з Ліги сміху. Актор зізнався, що його переповнюють емоції від спілкування з маленькими учасниками:

Я дійсно вражений тим, що діти вміють розсмішити дорослих і досвідчених коміків, які вже, здається, ні з чого не мають сміятися.

А коли на сцену виходять чотирирічні діти, то їм навіть не обов’язково розповідати жарти, написані дорослими. Варто вийти і просто щось сказати. Упевнений, зі мною погодяться батьки всього світу».

Також Юрій Ткач розповів, як і скільки готувався до «Розсміши коміка. Діти»:

«Проект, в якому беруть участь дітки, ― дуже особливий. Тут створюють атмосферу, яка розвіює їхні хвилювання. За кулісами ми з Настею Каменських та Женею Кошовим багато сміємось, граємо й обіймаємось із малечею. А головне ― робимо це щиро й самі отримуємо задоволення. 

До ролі судді в «Розсміши коміка. Діти» я готувався чотири з половиною роки. Саме стільки моїй донечці Лізі.

Я вкладав у неї все найсвітліше, тепле і веселе, спостерігав за реакцією на певні слова й дії, вчився розуміти психологію малюків».

Нагадаємо, що команда проекту провела кастинги у десяти містах України, шукаючи найталановитіших діток. Також відбір проводили у Білорусії, оскільки отримали багато листів від дітей, які мріють стати учасниками гумористично-розважального шоу, ―  до проекту потрапили чотири маленькі коміки з цієї країни.

Дивіться новий випуск «Розсміши коміка. Діти» 9-го березня о 18:30 на 1+1.

Більше новин