Показала архівне фото з пологового: Валентина Хамайко поділилася спогадами про четверті пологи та розповіла, як її підтримував чоловік

Валентина Хамайко поділилася зворушливими спогадами про четверті пологи та показала архівне фото з пологового

Ведуча нового медичного детектива  Анатомія дива, прем'єра якого відбудеться 21 жовтня на телеканалі 1+1 Україна, Валентина Хамайко поділилася зворушливими спогадами про те, як з'явилась на світ її четверта дитина - син Андрій.

Хамайко відвідала майстер-клас фотографки Юлії Сагань, яка стала авторкою фотосесії пологів ведучої, і поділилася спогадами про появу на світ сина.

Нагадаємо, Хамайко стала мамою вчетверте в грудні 2018 року. На пологах також був присутній її чоловік Андрій Оністрат.

«Коли я була вже вдома, я не пам'ятала до кінця, якими були ці пологи… Природа так влаштована, що ми забуваємо. І тут я переглядаю фотографії і бачу, якими очима на мене дивився чоловік. Це так мило. Я за цей його погляд, сльози і переживання стала любити дитину ще більше. І я готова йому багато моментів прощати, наприклад, коли він запізнюється або не приїжджає, тоді, коли мені важко чотирьох дітей укласти спати, тому що я пам'ятаю ці фотографії, цей погляд, ці руки…», - поділилася ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Люблю тебе»: Валентина Хамайко ніжно привітала чоловіка з днем ​​народження

Зазначимо, з 21 жовтня з понеділка до четверга о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна стартує прем'єра документального медичного детектива Анатомія дива, ведучою якого стала Валентина Хамайко.

Анатомія дива - це проєкт про надихаючі історії зцілень, успішні медичні кейси та українських лікарів, які творять справжні дива. Кожен випуск - це реконструкція реальних ситуацій, у які іноді потрапляють пацієнти, стикаючись із загадковими симптомами, коли поставити точний діагноз - це справжній виклик і тріумф для лікаря, у фіналі якого - врятоване життя.

Медичний детектив познайомить із провідними українськими лікарями, які у своїй практиці використовують інноваційні методи, що базуються на сучасних наукових даних та власному професійному досвіді, а також про людяність, без якої справжнє диво було б неможливим.

Не пропустіть прем'єру Анатомія дива 21 жовтня о 16:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це не просто серіал, а жива хроніка подвигу лікарів»: Валентина Хамайко, Людмила Барбір та інші ведучі 1+1 Україна поділилися враженнями після перегляду перших серій Лікарки за покликанням

Більше новин