Пиріг зі сливами – це не просто десерт, а справжнє мистецтво. Хто залишиться байдужим перед поєднанням солодких слив та м'якого тіста, яке таке у роті й створює неповторний смак, який підкорить серце будь-якого гурмана. І хоча існує безліч рецептів цього пирога й кожен з них має свою особливу родзинку, та все одно бестселером залишається легендарний десерт з не менш легендарною історією — славнозвісний сливовий пиріг з газети The New York Times. Його рецептом і поділилась ведуча Сніданку з 1+1 Валентина Хамайко.
Газета The New York Times починаючи з 1983, декілька років поспіль на численні прохання американських домогосподинь публікувала цей рецепт пирога зі слив. Зрештою терпець головного редактора увірвався і газета надрукувала рецепт великим шрифтом, навіть в окремій рамці востаннє — щоб всі його собі надрукували й повісити на холодильник. Та це все одно не позбавило редакцію подальших чисельних листів від шанувальників пирога.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Простий і швидкий рецепт: Валентина Хамайко розповіла, як приготувати варення зі смородини та малини за 15 хвилин