Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата після 18 років спільного життя

Валентина Хамайко вийшла заміж за Андрія Оністрата та показала весільні фото

Ведуча Сніданку з 1+1, який виходить щодня з 06:30 до 09:30 на каналі 1+1 Україна, Валентина Хамайко та її чоловік, банкір, а нині військовий Андрій Оністрат одружилися. Подружжя прожило разом 18 років і лише зараз вирішило офіційно зареєструвати шлюб в одному з Київських РАГСів.

Вона повідомила про радісну подію на своїй сторінці в Instagram та опублікувала весільні фото.

«18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі…навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися але не розписувалися. Вчора надолужили і це», - написала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Валентина Хамайко розповіла, як допомагала чоловікові адаптуватися після повернення з фронту

Хамайко обрала для особливого дня ефектну сукню від бренду одягу TAIYŌ. Ведуча зізналася, що обирала її разом із дітьми.

«Забігла з дітьми в шоурум і вже за 10 хв була готова прожити разом ще одну важливу подію в нашому житті! Чоловік тим часом створював для мене найкрасивіший букет», – поділилася подробицями Хамайко.

В ексклюзивному коментарі сайту 1plus1 Хамайко повідомила, що рішення розписатися було спонтанним:

«Все вирішили спонтанно. Навіть не думали робити публічно. Думали, що можна легко зробити це в «Дії» онлайн. Але, на жаль, в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи, проплатити збори. Тому, звечора ми з чоловіком вирішили, що завтра в РАГСі розпишемося, бо Андрій мав їхати у відрядження на невизначений термін. Навіть старші діти не змогли бути, тому що їм довелося б ламати свої плани. Ми з розумінням до цього поставилися. Тому що діти розуміють, що для них життя не зміниться після нашого розпису. Соломія з іронією сказала щось таке: «Тато ще довше з цим рішенням тягнути не міг?» І ми самі на розпису багато сміялися, тому що це все було для нас незвично», - розповідає ведуча.

Хамайко також пояснила, чому вони з чоловіком вирішили розписатися лише зараз:

«Коли ми почали лише зустрічатися, і в мене і в Андрія був попередній життєвий досвід. Для нас розпис ніколи не був важливою точкою в житті. Нам було важливіше сформувати гармонійні стосунки. Ми настільки багато над цим працювали, що через 10 років спільного життя зрозуміли, що готові вінчатися. Бо у нас вже були діти і глибокі почуття один до одного», – поділилася вона.

Валентина Хамайко та Андрій Оністрат виховують чотирьох дітей – Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. Від попередніх стосунків у Оністрата було ще двоє дітей – його син Остап у віці 21 року загинув у червні 2023 року у боях під Вугледаром Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жадан, Орвелл та інші: 15-річна донька Валентини Хамайко назвала 5 книг, які варто прочитати

Більше новин