Важка весільна сукня Ассоль лишила на її тілі синці

Краса вимагає жертв.

Розкішне весілля зірки «Голосу країни» Катерини Гуменюк, відомої за дитячим псевдонімом Ассоль, точно стане для неї спогадом на все життя. Чимало вражень залишило саме святкування – до нього приєдналася низка українських зірок. Крім того, під вінець співачка пішла в неймовірній сукні принцеси із довжелезним шлейфом. Щоправда, казковий вигляд коштував нареченій комфорту: вага вбрання сягнула аж 23 кілограмів.

Фото: Прес-служба Катерини Гуменюк

Через надмірну вагу із сукнею стався інцидент – її ледь не втратили під час доставки з Лондона. Каті довелося понервувати – та, на щастя, все обійшлося.

Розкішне вбрання нареченої шили протягом півроку, та вона ідеально «сіла» на співачку з першої ж примірки. Проте до весілля Катя дуже схудла – через це сукня стала завеликою. Упродовж святкування вона буквально трималася у дівчини на стегнах і залишила згадку про себе у вигляді синців.

Більше цікавих фактів про образ нареченої Катерини Гуменюк читай тут.

Пригадай, як свого часу співачка підкорювала «Голос країни»:

Loading...

Ще більше цікавого про весілля Каті Гуменюк читай за посиланнями:

1. Кришталь і підсвітка: Яким був 30-кілограмовий весільний торт Ассоль

2. Битва розкішних суконь: Співачка Ассоль приміряє весільний образ

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Більше новин