Історія одного образу: 5 фактів про розкішну весільну сукню Ассоль

Історія одного образу: 5 фактів про розкішну весільну сукню Ассоль
Фото: Прес-служба Катерини Гуменюк

Таку сукню Катя Гуменюк точно згадуватиме все життя.

Поділитися:

19 вересня зірка «Голосу країни» Катерина Гуменюк, відома за псевдонімом Ассоль, офіційно стала дружиною. Разом із коханим Артемом Тараненком, з яким вчилась у лондонському університеті, вона відгуляла розкішне весілля. Подію й досі обговорюють ЗМІ та шанувальники, а романтичні світлини щодня з’являються на сторінках наречених.

До знакової дати Катерина готувалася понад рік. Дівчина ретельно обирала вбрання, у якому піде під вінець, і продумувала все до деталей. Схоже, все задумане вдалося: образ нареченої захопив усіх присутніх, а сама Катя була схожою щонайменше на казкову принцесу.

Немає сумнівів: свою весільну сукню співачка згадуватиме все життя. Адже з нею пов’язана низка цікавих фактів та хвилюючих спогадів – про них читай далі.

#1 Вбрання шили на замовлення в Лондоні: за втілення побажань Каті взявся ліванський дизайнер Saiid Kobeisy. Довелося чекати півроку – саме стільки часу пішло на створення цієї краси.

#2 Сукню із відкритими плечима та чотириметровим шлейфом оздобили безліччю перлин. А голову Ассоль прикрашала вишукана діадема та п'ятиметрова фата.

#3 Вага сукні та аксесуарів сягнула аж 23 кілограмів. Через це стався інцидент: дорогою з Лондона вбрання загубилося. Згодом авіакомпанія з’ясувала, що через високу вагу вантаж не змогли відправити пасажирським рейсом – тому він полетів до Києва окремо.

#4 Вбрання ідеально підійшло нареченій з першої ж примірки. Але перед весіллям Катя значно схудла – і сукня стала для неї завеликою. Упродовж святкування вона трималася у неї на стегнах і навіть залишила синці.

#5 Обираючи сукню для найважливішого дня у своєму житті, Катя надихалася образами принцеси Діани та княгині Монако Грейс Келлі.

Зазначимо, що перш ніж зупинитися на такому фасоні, Катерина приміряла ще декілька розкішних суконь. Переходь за посиланням та обирай, яке вбрання найбільше личить красуні.

Також нагадаємо, що Катя Гуменюк була учасницею «Голосу країни». Чому дівчина до останнього не розповідала батькові про участь у вокальному проекті – дізнайся з відео:

Шукаєш свою ідеальну сукню для весілля? Надихнися й іншими нашими матеріалами:

1. Яким був весільний образ дружини Влада Ями

2. Історія одного образу: 5 фактів про весільну сукню Катерини Кухар

3. Знову наречена: Дружина Комарова приміряла розкішні весільні вбрання

4. Колишня принца Гаррі показала весільну сукню, зіткану з перлин (фото)

5. Чому б ні? Ірина Шейк вразила чорною весільною сукнею

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі