Кришталь і підсвітка: Яким був 30-кілограмовий весільний торт Ассоль

Кришталь і підсвітка: Яким був 30-кілограмовий весільний торт Ассоль | 1+1
Фото: instagram/assolmusic

Немов із казки…

Поділитися:

З розкішного весілля екс-Ассоль Катерини Гуменюк та її коханого Артема Тараненка минув уже тиждень, та обговорення досі не вщухають. Схоже, молодята дуже відповідально підійшли до організації свого свята, адже все було продумано до дрібниць. Так, для нареченої на замовлення пошили розкішну сукню, про яку мріяла б кожна принцеса. А до святкування долучилася така кількість топових вітчизняних зірок, що гості не мали й хвилини, аби засумувати.

Виявляється, це ще не повний перелік того, чим вражало пишне весілля Каті. Гості мали змогу спробувати унікальний весільний торт, що ніби матеріалізувався з казки Disney. У чому його унікальність – спитаєш ти? Ми назвемо тобі декілька неймовірних фактів про нього.

Фото: Прес-служба Ассоль

#1 Попри те, що молодятам кричали «Гірко!», гостям було по-справжньому солодко. Мигдалевий бісквіт у поєднанні з ніжним кремом на основі вершкового сиру «Філадельфія» та хрумким шоколадно-горіховим прошарком… Ммм, самі слова вже хочеться з’їсти!

#2 Вишенька на торті – це нудно. А от цілий замок – інша річ. Для Каті й Антона його виконали із мастики, і вага їстівного замку сягнула аж 3,5 кілограми.

#3 Увесь торт налічував шість ярусів і важив 30 кілограмів. Смаколика таких «масштабів» в Україні ще не було. До речі, торт заносили у святкову залу сходами у «зібраному» вигляді: можна лише здогадуватись, чи не посивіли в цей момент організатори.

#4 Катя особисто розробляла концепт святкового частування і давала завдання кондитерам.

#5 Для 6-поверхового торта на замовлення виготовили унікальну стійку з кришталю та з підсвіткою. Цікаво, що її довелося переробляти двічі: вона просто не витримувала навантаження.

Весільні торти – це не лише смачно, а й завжди дуже красиво. На що тільки не надихали кондитерів історії кохання зіркових молодят. Дивись за посиланнями:

1. Яким був надніжний весільний торт Кухар і Стоянова

2. Лимонна казка: Рецепт весільного торта Меган Маркл і принца Гаррі

Зазначимо, що Катерину Гуменюк часто згадують за її дитячим псевдонімом Ассоль. Її хіт «Алые паруса» чули, напевно, всі. Та зараз співачка працює над новим іміджем і прагне показати себе справжню. Подробиці дізнайся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі