Ведучий ТСН Святослав Гринчук назвав речі, якими запасається на випадок відключення світла

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як готується до холодів та можливих відключень світла.

Ведучий програми ТСН, яка виходить щоденно о 19:30 у Youtube ТСН, а також у марафоні новинСвятослав Гринчук ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, як готується до холодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заголовкам можна вірити, але не всім", — ведучий ТСН Святослав Гринчук

Від наших сусідів завжди варто чекати підлості, але, сподіваюсь, цієї зими їхні дії для українців вже не становитимуть такої несподіванки, як торік. Щодо нас персонально — не скажу, що якось надто готувались порівняно з минулим сезоном. Але думаю, не пропадемо: у кожного по кілька павербанків, ліхтарики ручні та такі, що можна одягати на чоло, — теж напоготові.

Торік ще дуже допомагала така, знаєте, кругла лампа, яку використовують блогери для запису відео. Підмикав її до павербанка і отримував дуже яскравий світильник на багато годин. А ось якогось великого генератора, які зараз популярні, вирішили ще не купувати. Купили кілька настільних ігор натомість, щоб було як картати час в разі блекауту:)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ритуали від Людмили Барбір, які допоможуть зробити осінь затишною

Великі також сподівання, що інтернет-провайдери та компанії мобільного зв'язку взяли до уваги проблеми минулої зими, бо інколи не так виводили із себе оці вимикання світла, що 4 години, як те, що опинившись без світла, опиняєшся ще й без інтернету, в тому числі мобільного, а то й взагалі без зв'язку. Довелось купити тоді звичайне радіо на батарейках, аби хоч якось отримувати інформацію. 

А ще маємо рації, їх донці святий Миколай приніс, але їх цілком можна використовувати і не для ігор. Якщо, скажімо, мобільний зв'язок не працює, то вони до кількох кілометрів легко можуть сигнал передавати.

Дивіться ТСН щоденно о 19:30 у Youtube ТСН, а також у марафоні новин.

Більше новин