Ритуали від Людмили Барбір, які допоможуть зробити осінь затишною

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Осінній чек лист: приємні активності для затишної осені від Людмили Барбір

Яскраві речі, сімейний перегляд кіно, спорт та улюблена робота: Людмила Барбір про власні методи боротьби з осінньою хандрою.

Поділитися:

Ведуча ранкового проєкту "Сніданок з 1+1", що виходить у будні з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube, Людмила Барбір, розповіла ексклюзивно для сайту 1+1, як готується до холодів та поділилась власними методами боротьби з осінньою хандрою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі "1+1 Україна розповіли, чи готуються до ймовірного вимкнення світла

Восени, в похмурі холодні дні, я намагаюсь оточити себе яскравими речами, тішитись маленькими ритуалами, які можуть мені подарувати тепло і зігріти. Покращити настрій може навіть чашка гарячого шоколаду. У нас із сином є традиція — «сімейний перегляд». Після того, як він виконає домашнє завдання, а я завершу роботу, ми кутаємося у пледи, беремо смаколики і дивимось кіно. Зараз наш сімейний перегляд обмежується нами двома, але якщо тато-військовий телефонує по відеозв’язку, ми ставимо кіно на паузу і Тарас починає розповідати про свої справи, досягнення, про школу, тренування, друзів, про все-все, що його турбує. Ну і безперечно, допомагає робота, зважаючи на колектив, з яким мені пощастило працювати. А також історії неймовірних людей, які надихають і дають потужну мотивацію нам і нашим глядачам.

Також не піддатися осінній хандрі мені допомагає спорт. Але поки мені не можна тренуватись за станом здоров’я. Цього мені дуже не вистачає, тому що регулярні тренування надзвичайно допомагають фізичному і психологічному здоров'ю, відбувається викид адреналіну, що дає можливість зняти напругу і перемикнутися. Раджу обрати для себе комфортний вид активного відпочинку, це може бути пробіжка або просто прогулянка з собакою, якщо є кошти і час - можна записатися на танці чи йогу, і подарувати собі годинку гарного настрою.

Також психологи радять додавати яскраві елементи у свій повсякденний образ, ця дрібничка може покращити самопочуття. Можна також прикрасити свій робочий стіл, як це зробили ми з сином. Ми вже підготувалися до Гелловіну, прикрасивши робоче місце плетеним гарбузиком та гірляндою. Різдво ще не настало, але можна вже створювати собі передсвятковий настрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як побороти осінню хандру: дієві методи та поради від ведучих "1+1 Україна"

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі