Ведучий ТСН Святослав Гринчук назвав речі, якими запасається на випадок відключення світла

Чим запастися на випадок блекауту: Святослав Гринчук назвав перелік речей

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як готується до холодів та можливих відключень світла.

Поделиться:

Ведучий програми ТСН, яка виходить щоденно о 19:30 у Youtube ТСН, а також у марафоні новинСвятослав Гринчук ексклюзивно для сайту 1+1 розповів, як готується до холодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Заголовкам можна вірити, але не всім", — ведучий ТСН Святослав Гринчук

Від наших сусідів завжди варто чекати підлості, але, сподіваюсь, цієї зими їхні дії для українців вже не становитимуть такої несподіванки, як торік. Щодо нас персонально — не скажу, що якось надто готувались порівняно з минулим сезоном. Але думаю, не пропадемо: у кожного по кілька павербанків, ліхтарики ручні та такі, що можна одягати на чоло, — теж напоготові.

Торік ще дуже допомагала така, знаєте, кругла лампа, яку використовують блогери для запису відео. Підмикав її до павербанка і отримував дуже яскравий світильник на багато годин. А ось якогось великого генератора, які зараз популярні, вирішили ще не купувати. Купили кілька настільних ігор натомість, щоб було як картати час в разі блекауту:)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ритуали від Людмили Барбір, які допоможуть зробити осінь затишною

Великі також сподівання, що інтернет-провайдери та компанії мобільного зв'язку взяли до уваги проблеми минулої зими, бо інколи не так виводили із себе оці вимикання світла, що 4 години, як те, що опинившись без світла, опиняєшся ще й без інтернету, в тому числі мобільного, а то й взагалі без зв'язку. Довелось купити тоді звичайне радіо на батарейках, аби хоч якось отримувати інформацію. 

А ще маємо рації, їх донці святий Миколай приніс, але їх цілком можна використовувати і не для ігор. Якщо, скажімо, мобільний зв'язок не працює, то вони до кількох кілометрів легко можуть сигнал передавати.

Святослав Гринчук

Дивіться ТСН щоденно о 19:30 у Youtube ТСН, а також у марафоні новин.

Новости по теме