Віктор Павлік нарешті показав обличчя сина: "Знайомтеся, Міша Павлік"

Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова вперше показали, як виглядає їх спільний син Михайло.

Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова нарешті показали обличчя сина Михайла, якому нещодавно виповнилося 3 місяці! Катерина виклала на свою сторінку групове сімейне фото, а Віктор — себе та сина. Зазначили: на кого схожий не питають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік про маленького сина: «Михасик – це мій сенс життя зараз»

Маленький Михайло народився 15 червня о 2:40. У своїх соцмережах батьки писали, що син важив 3400, а зріст 53 см. На другому місяці життя, 8 серпня, батьки охрестили хлопця в церкві, яка знаходиться неподалік від їхнього пологового будинку. Катерина зазначала, що якби самостійно приймала рішення, то не робила б цього та дала синові право вибору. 15 вересня Михайлу виповнилося 3 місяці. Ось, що з цього приводу писала мама в Інстаграмі:

Закінчився наш четвертий триместр. Не вірю. Час дуже швидко летить. Рівно рік тому в мені зародилося нове життя.
Мишко важить 7,350 кг. Ріст 65 см.
З нових досягнень: впевнено тримає голівку, усвідомлено розглядає предмети навколо себе, тягне ручку до іграшок, сам може лежати й розглядати іграшки 30-40 хвилин. Може щось забула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Віктор Павлік з дружиною Катериною Реп'яховою похрестили сина (фото)

Протягом всього життя Михайла подружжя приховувало обличчя сина, хоч і викладали інші фото: повернуті спинкою, боком тощо. Тепер можемо розгледіти сина детальніше!

Нагадаємо, що у 55-літнього співака Віктора Павліка Михайло — четверта дитина. Також у Віктора є син Олександр, донька Христина, а також був син Павло, який помер через онкозахворювання у 21 рік. У 27-річної концертної директорки Катерини Реп'яхової Міша — перша дитина. 

Дивіться сюжет, де Віктор Павлік розповідає про наймолодшого сина:

Loading...

Більше новин