Віктор Павлік нарешті показав обличчя сина: "Знайомтеся, Міша Павлік"

Віктор Павлік показав обличчя сина Михайла
Соцмережі Катерини Реп'яхової

Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова вперше показали, як виглядає їх спільний син Михайло.

Поділитися:

Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова нарешті показали обличчя сина Михайла, якому нещодавно виповнилося 3 місяці! Катерина виклала на свою сторінку групове сімейне фото, а Віктор — себе та сина. Зазначили: на кого схожий не питають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Павлік про маленького сина: «Михасик – це мій сенс життя зараз»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Маленький Михайло народився 15 червня о 2:40. У своїх соцмережах батьки писали, що син важив 3400, а зріст 53 см. На другому місяці життя, 8 серпня, батьки охрестили хлопця в церкві, яка знаходиться неподалік від їхнього пологового будинку. Катерина зазначала, що якби самостійно приймала рішення, то не робила б цього та дала синові право вибору. 15 вересня Михайлу виповнилося 3 місяці. Ось, що з цього приводу писала мама в Інстаграмі:

Закінчився наш четвертий триместр. Не вірю. Час дуже швидко летить. Рівно рік тому в мені зародилося нове життя.
Мишко важить 7,350 кг. Ріст 65 см.
З нових досягнень: впевнено тримає голівку, усвідомлено розглядає предмети навколо себе, тягне ручку до іграшок, сам може лежати й розглядати іграшки 30-40 хвилин. Може щось забула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Віктор Павлік з дружиною Катериною Реп'яховою похрестили сина (фото)

Протягом всього життя Михайла подружжя приховувало обличчя сина, хоч і викладали інші фото: повернуті спинкою, боком тощо. Тепер можемо розгледіти сина детальніше!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нагадаємо, що у 55-літнього співака Віктора Павліка Михайло — четверта дитина. Також у Віктора є син Олександр, донька Христина, а також був син Павло, який помер через онкозахворювання у 21 рік. У 27-річної концертної директорки Катерини Реп'яхової Міша — перша дитина. 

Дивіться сюжет, де Віктор Павлік розповідає про наймолодшого сина:

Новини по темі