Вперше показав обличчя малюка: маленький син Віталія Козловського знявся у його кліпі

Віталій Козловський уперше показав обличчя маленького сина

Український співак Віталій Козловський уперше показав обличчя маленького сина Оскара.

Козловський, який став батьком у лютому 2024 року, представив пісню Сину, яку присвятив дитині. У кліпі на пісню співак знявся разом зі своєю дружиною Юлією та сином.

«Я хотів, щоб цей кліп вийшов на півріччя сина. Але через переведення по службі і від‘їзд, я не міг вчасно закінчити роботу над ним. Тому довелося відкласти. Сьогодні синочку виповнюється 7 місяців і саме цю дату символічно я обрав для того, щоб поділитися своєю найбільшою радістю і гордістю з усіма», - прокоментував нову відеороботу Козловський.

Loading...

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Віталій Козловський вперше став батьком. Співак підтвердив чутки, що обраницею та матір'ю дитини стала його піарниця Юлія Бакуменко.

Раніше ексклюзивно у ЖВЛ Представляє Козловський показав, як пройшла церемонія хрещення його маленького сина Оскара та розсекретив імена хрещених батьків.

Більше про життя зірок дивіться у нових випусках ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1, який виходить з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це диво, що ми вижили", — Віталій Козловський розповів про те, як ледь не загинув під час виконання бойового завдання

Більше новин