"Це диво, що ми вижили", — Віталій Козловський розповів про те, як ледь не загинув під час виконання бойового завдання

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Віталій Козловський розповів, як ледь на загинув під час служби

Український співак Віталій Козловський поділився деталями своєї служби в ЗСУ в ексклюзивному інтервʼю для “ЖВЛ представляє”.

Поділитися:

6 березня день народження святкує український співак Віталій Козловський, який зараз знаходиться у лавах ЗСУ.  У ексклюзивному інтервʼю для “ЖВЛ представляє”, яке виходить по буднях в ефірі “Сніданку з 1+1”, співак детальніше розповів про свою службу та те, як ледь не загинув під час виконання бойового завдання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти постійно на тоненькій волосинці між життям і смертю", — Віталій Козловський за лаштунками проєкту "Пісня мого життя" про військову службу (ексклюзив)

Віталій поділився, що спочатку був у складі Національної гвардії, а згодом його перевели до Збройних сил України:

"Наразі перебуваю в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Хотів би сказати, що і зараз співаю та створюю музику, та ні — я звичайний рядовий солдат, виходжу в наряди та займаюся своєю військовою справою".

Віталій Козловський

В ексклюзивному інтерв'ю український співак зізнався, що багато чого не говорив про службу рідним, аби вони не хвилювалися. Зокрема Віталій Козловський розповів про випадок, коли опинився за крок від смерті:

"Ми потрапили під артилерійський обстріл... Нас орки мучили 2 з половиною години з двох позицій. Снаряди прилітали в 7 метрах від нашого бліндажа. Це диво, що ми вижили. Тоді я просто рандомно писав всім своїм рідним та близьким як якесь прощальне СМС".

Співак поділився, що служба змусила його змінити власний світогляд:

"Я сьогодні ще більше розумію цінність життя. Ти вже живеш не моментами як раніше, а цілими хвилинами. Кожну хвилину ти використовуєш та знаєш, наскільки вона дорога".

Козловський

Для “ЖВЛ представляє” Віталій Козловський також прокоментував власне одруження, а також скандал з Ігорем Кондратюком.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі