Вітвіцька на екрані майже не схожа на себе справжню

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька дивується, коли її впізнають на вулиці.

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька зізналася, що її дуже рідко впізнають на вулиці. Так відбувається тому, що її екранний образ дуже відрізняється від того, якою вона насправді є у житті. Про це Соломія розказала під час онлайну з глядачами, який відбувся на офіційному сайті 1+1.

"Мене не впізнають на вулиці, оскільки я не схожа на екранний образ. Не тому, що я це спеціально роблю! Просто екран збільшує і робить людей старшими. Тому зазвичай на вулиці та ще й без макіяжу мене мало хто впізнає. А коли й упізнають, я сама цьому дивуюся", - чесно відповіла на запитання Вітвіцька.

Ведуча "ТСН. Особливе" розказала, що навіть працівники ДАІ її рідко упізнають, тож, на відміну від інших зірок, вона своєю популярністю не користується.

"Тому я зазвичай плачу всі штрафи, ніколи не даю хабарі", - запевнила Соломія.

Несхожість на власний екранний образ ведучій 1+1 подобається. Вітвіцька говорить, що так їй набагато комфортніше.

"Мені подобається те, що я відрізняюся від екранного образу і те, що мене складно впізнати. Мені від цього комфортніше існувати в Києві і взагалі в Україні", - зізналася особлива ведуча.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька відповідала на питання глядачів в режимі онлайн. Вона розказала про особливості роботи журналіста, про те, як стала ведучою "ТСН. Особливе", відкрила плани на літо і навіть розкрила деякі таємниці особистого життя. Відео онлайну дивіться тут.

Більше новин