За що українські зірки люблять Карпати

Чим вони полонили їхнє серце?

Нещодавно на телеекранах «прогримів» комедійний серіал про невгамовних гуцулів, які поїхали підкорювати столицю. Втім, якщо серіальні жителі «Великих Вуйок» поспішали до Києва, реальні мешканці мегаполісу мріють про відпочинок у горах.

Отож на прем’єрі пригодницької стрічки 1plus1.ua вирішив запитати зірок, за що вони люблять Карпати. І вони без вагань поділилися атмосферними спогадами та незабутніми історіями…

Співачка Надія Мейхер

«Карпати приваблюють особливим духом, який там панує – він містичний. До слова, мій чоловік із Петербурга. І коли у нас був цукерково-букетний період, я запросила його в подорож Західною Україною, де кожна прогулянка виявилася чарівною. Також окрім карпатської природи подобаються старі дерев’яні церкви та місцева кухня. Обожнюю банош із сиром!».

Фото: Юлія Лисенко

Учасник «Танців з зірками» Женя Кот

«Улітку, під час турне я проїхав майже всю Європу – від України до Барселони. В Карпатах був проїздом, але, хочу сказати, що жодне закордонне місто, жодна природа не вразила мене так, як наша. Ми зупинилися, спустилися до гірської річки, поплавали там. Словом, я вперше побував у Карпатах, але залишився настільки вражений, що словами не передати».

Прима-балерина, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар

«Це місце з бездоганним повітрям і природою, тому в горах ти завжди наповнюєшся силою. Коли я прогулювалася місцевими лісами, вони здалися якимись містичними. Думаю, моя Мавка з «Лісової пісні» також родом із гірських нетрів. Їх особлива атмосфера інтригує, наповнює, заворожує і підкріплює мій містичний образ».

Актор «Великих Вуйок» Назар Задніпровський

«Моя мама із Прикарпаття – місто Болехів, що поряд зі Стриєм в Івано-Франківській області. За станом здоров’я часто їжджу до Сваляви, щоб напитися мінеральної води, тому Карпати для мене – ідеальне місце відпочинку.

Люблю спокій та свіже повітря більше, ніж адреналін. Навіть коли їдемо з дружиною та сином до Буковеля, вони катаються на лижах, а я культурно відпочиваю. Щодо місцевої кухні, найкраще смакує банош. Втім, ближчі страви з Полтавщини та Черкащини». 

Актор «Великих Вуйок» Артур Логай

«З Карпатами в мене асоціюється Славське. І хоча там неідеальна дорога, їхати краще власною автівкою. На під’їзді до селища починається краса, яка перехоплює подих. Ти не ймеш віри, що це Україна, адже ландшафт неможливо описати словами.

Побував я там улітку, коли в Києві була спека близько +30, а біля Славського – максимум +12. Такий ковток свіжого повітря просто необхідний після палючого міського сонця! А ще ця мандрівка нагадує мені про кохану. Ми були на відстані – і я дуже сумував, тому без роздумів вирушив у подорож».

Нагадаємо, що раніше ведучі 1+1 розповідали про улюблені місця в Карпатах. Переходь за посиланням і надихайся!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
Більше новин