У мережі обговорюють тизер біографічного фільму про Лесю Українку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У двоххвилинному ролику показано найважчий період із життя поетеси.

Поділитися:

У мережі з'явився тизер нового українського байопіку про видатну поетесу Лесю Українку. Біографічний фільм носитиме назву «Леся Українка. Узлісся» й розповідатиме про життя і творчість відомої української поетеси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-7 найбільш очікуваних українських фільмів 2019 року

З нагоди дня народження Лесі Українки творці стрічки вирішили показати тизер, у якому висвітлено найважчий період із життя поетеси. Це час, який Леся Українка провела в турботі про коханого Сергія Мержинського, а також останні хвилини його життя. Тоді й з'явилася на світ поема «Одержима».

Автори байопіку обіцяють розповісти історію поетеси від самого її народження й до останніх днів. Головну роль в картині грає молода українська акторка Дарія Полуніна, а ось знімає фільм грузинський кінорежисер Нана Джанелідзе. Тизер знімали у Києві, в Голосіївському парку. 

В інтерв'ю для buro247.ua акторка Дарія Полуніна зізналася, як готувала до ролі Лесі України та чи знайшла у собі схожі риси з легендарною поетесою: 

Поки я знаходжу тільки відмінності в наших характерах. Коли їй робили операцію на руці, юна Леся не кричала від болю і не плакала, а навпаки - вголос читала твори Гейне. І це мене дуже вразило, бо в мене не настільки стійкий характер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найяскравіші вбрання голлівудських зірок на «Оскар-2019»

Новини по темі