Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, показує, як просто та смачно готувати для себе та своїх рідних. Цього тижня актриса поділилася рецептом ніжніших оладок з кабачків.
«Приготували нереально смачні оладки з кабачків разом з рибкою, огірочком, сметанкою з часничком», — поділилася у своєму пості Анна.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка
1. Підготувати інгредієнти за списком. Перетерти кабачки та вижати з них воду. Додати часник, базилік, яйце, борошно, цукор, сіль, перець. Добре розмішати суміш.
2. Смажити оладки на будь-якій олії до готовності.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате
Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.