Зберігайте собі: швидкий та простий рецепт оладків із кабачків

Від актриси Анни Саліванчук.

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, показує, як просто та смачно готувати для себе та своїх рідних. Цього тижня актриса поділилася рецептом ніжніших оладок з кабачків.

«Приготували нереально смачні оладки з кабачків разом з рибкою, огірочком, сметанкою з часничком», — поділилася у своєму пості Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГотуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

  • кабачки, 5 шт.;
  • борошно, 2 ст. л.;
  • яйце, 1 шт.;
  • сіль, перець, до смаку.;
  • базилік, до смаку;
  • цукор, 1 дрібка;
  • цибуля, 1 шт.;
  • часник, до смаку.

Рецепт приготування:

1. Підготувати інгредієнти за списком. Перетерти кабачки та вижати з них воду. Додати часник, базилік, яйце, борошно, цукор, сіль, перець. Добре розмішати суміш.

2. Смажити оладки на будь-якій олії до готовності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Більше новин