Зберігайте собі: швидкий та простий рецепт оладків із кабачків

Швидкий та простий рецепт оладків із кабачків  (відео)
Фото: Freepik

Від актриси Анни Саліванчук.

Поділитися:

Анна Саліванчук, зірка ситкому «Одного разу під Полтавою» на ТЕТ, показує, як просто та смачно готувати для себе та своїх рідних. Цього тижня актриса поділилася рецептом ніжніших оладок з кабачків.

«Приготували нереально смачні оладки з кабачків разом з рибкою, огірочком, сметанкою з часничком», — поділилася у своєму пості Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГотуємо без світла: 8 смачних рецептів від Євгена Клопотенка

Інгредієнти:

  • кабачки, 5 шт.;
  • борошно, 2 ст. л.;
  • яйце, 1 шт.;
  • сіль, перець, до смаку.;
  • базилік, до смаку;
  • цукор, 1 дрібка;
  • цибуля, 1 шт.;
  • часник, до смаку.

Рецепт приготування:

1. Підготувати інгредієнти за списком. Перетерти кабачки та вижати з них воду. Додати часник, базилік, яйце, борошно, цукор, сіль, перець. Добре розмішати суміш.

2. Смажити оладки на будь-якій олії до готовності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗігріваємося! Осінній рецепт пряного гарбузового лате

Нагадуємо, що на телеканалі ТЕТ показують улюблені серії найпозитивнішого українського ситкому «Одного разу під Полтавою», у якому Анна Саліванчук у ролі найефектнішої та найхаризматичнішої продавчині Вєри, — у будні о 15:00.

Новини по темі