Ведучий проекту Їмо за сто поділився оригінальним рецептом із маком для тих, хто втомився від солодкого:
"Літо – час, коли треба їсти овочі і зелень у всіх проявах, бажано на сніданок, обід і вечерю! Обіцяю, що з цим оригінальним соусом ви забудете про майонези і звичайні олійні заправки надовго! З цим соусом, неперевершено смачним, стане навіть ніяке листя салату! Обіцяю!".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Яблучний пиріг від Олексія Душки
Соус не лише дуже красивий, а ще натуральний, трохи солодкуватий і хрусткий. Ідеально підходить для салатів, а ще ви з легкістю можете використовувати його для коктейлів.
А готується дуже швидко і просто!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Домашнє фруктове морозиво від Нелі Шовкопляс
Інгредієнти
2 маленькі апельсини, стиснуті
1 лайм, стиснутий
¼ чашки оливкової олії
1 великий червоний перець
2 зелених цибулі
½ чайної ложки солі
½ чайної ложки куркуми
1 і ½ чайних ложок насіння маку
Приготування
1. Покладіть всі інгредієнти, крім насіння маку, в блендер та перетворіть на пюре.
2. Додайте мак та перемішайте ложкою.
3. Заправляйте салат прямо перед подачею.
4. Зберігайте його в герметичній банці в холодильнику до 2 днів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Сирне суфле з бананом від Володимира Остапчука