Зірковий рецепт: Енергетичний суп «Рамен» від Олексія Душки

Суп «Рамен» - це одна з найпопулярніших страв у Японії.

На своїй сторінці в Інстаграм ведучий програми Їмо за сто Олексій Душка поділився рецептом енергетичного японського бульйону «Рамен». Такий суп точно буде до вподоби і дорослим, і дітям. 

Пропонуємо покроковий рецепт ситної страви від зіркового ведучого.

Крок №1. Маринуємо яйця

Вода - 300 мл

Соєвий соус - 50 мл

Цукор - 100 г

Оцет - 50 мл

Зелений чай - дрібка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Півень у вині від Олексія Душки

Яйця - 5 шт.

Наливаємо в окріп соєвий соус, оцет, додаємо цукор и зелений чай. Кладемо відварені та почищені яйця у маринад на 3-4 години.

Крок №2. Готуємо бульйон

Курятина - 4 стегенця

Цибуля - 2 шт.

Часник - 1 голівка

Імбир - 50 г

Гриби - 10 г

Фенхель сухий - 0,5 ч. л.

Гвоздика - 2-3 шт.

Бадьян - 1 шт.

Масло - 60 г

Цукор - 1 ч. л.

Відварюємо часник, цибулю, сухі гриби, імбир та спеції у воді. Додаємо підсмажені курячі стегенця. Готуємо 2-3 години та проціджуємо бульйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: страва вікінгів Plokfiskur від Олексія Душки

Крок №3 Відварюємо локшину

Локшина - 400 г

Масло - 30 г

Вода

Сіль

Варимо локшину 5 хвилин. Зливаємо воду та викладаємо локшину на дно тарілок. Посипаємо подрібненим м'ясом та зеленню, заливаємо бульйоном, викладаємо розрізане яйце та гриби.

Смачного!

Більше новин