Зірковий дайджест: Найхудіші голлівудські знаменитості (ВІДЕО)

Дієти, голодування, чи просто генетика?

Дієти, голодування, чи просто генетика? Деякі голлівудські зірки ошелешують своєю надмірною стрункістю. І, самі того не бажаючи, задають цю нездорову моду усьому світові.

Про найхудіших знаменитостей – у добірці "Сніданку з "1+1".

КІРА НАЙТЛІ

Нульовий розмір грудей, та нездорова худоба. Фігуру акторки Кіри Найтлі обговорюють всі, кому не ліньки. Мовляв, Кіра, спеціально виснажує себе дієтами. Сама ж жінка переконує: ніколи не голодує, а таку фігуру отримала у спадок від батьків. Стабільна вага Кіри Найтлі – 50 кілограмів, а талія усього 56см. В інтерв'ю Кіра постійно повторює: фігурою задоволена. А от хто не в захваті, то це продюсери фільмів, у яких та знімається. Так, стилістам "Піратів Карибського моря" та фільму "Герцогиня" доводилося підкладати у костюми жінці силіконові подушечки. А нещодавно на своїх грудях Кіра непогано заробила. 3 мільйони доларів за моральний збиток. А все тому, що у афішах фільму "Король Артур" акторці без її дозволу домалювали груди третього розміру.

ВІКТОРІЯ БЕКХЕМ

А ось Вікторія Бекхем ніколи не заперечувала того, що сидить на дієтах. Адже округлі форми їй зовсім не до душі. І хоча лікарі неодноразово просили Вікі набрати вагу, вона погоджувалась, лише коли потрібно було вагітніти. Та одразу після пологів знову худнула до 45кг. Надструнку дизайнерку постійно звинувачують у пропагуванні нездорової худоби. А показ її одягу якось навіть назвали "шоу скелетів". Оскільки подіумом девілювали дівчата, схожі за типажем на Бекхем: із запалими щоками та гоструватими формами.

АЛЛЕГРА ВЕРСАЧЕ

Дочка Донателли Версаче Аллегра неодноразово лікувалася від анорексії. І пояснювала журналістам: усе через неочікувану славу. Адже після смерті дядька, засновника компанії Версаче, дівчина взяла управління на себе. І це у 18 років! Та ще й матуся, зі своєю хворобливою любов'ю до пластичних операцій. Зараз 28-річна Аллегра переконує: почала краще їсти, і зрозуміла що здоров'я важливіше за популярність.

Більше новин