Учасниця команди Сергія Бабкіна представила оригінальний кавер на пісню Джамали «1944»

Після виступу Юлії Мітяшової переможниця Євробачення 2016 аплодувала стоячи.

На другому етапі сліпих прослуховувавань вокального шоу «Голос країни 7» Юлія Мітяшова виконала пісню Джамали, з якою зірковий тренер перемогла на Євробаченні.

Композиція «1944» у виконанні юної вокалістки отримала нове звучання, яке сподобалось Джамалі.Слухаючи виступ Юлії, зірковий тренер сиділа, ніби зачарована, а наприкінці аплодувала стоячи. 

Переможниця Євробачення зізналася, що її зачепила така інтерпретація пісні, і вона шкодує, що не розвернула своє крісло до учасниці.

Я не боялася виконувати «1944», бо була впевнена, що Джамала почує. Вона почула. Просто в силу обставин вона не обернулась, – сказаласпівачка.

Тим не менш, забрати Юлю до своєї команди захотіли зразу двоє зіркових тренерів – Сергій Бабкін та Тіна Кароль.

Я не дуже засмутилася, що Джамала не повернулася. Я почула в словах Сергія і навіть в диханні, що він почув те, що я хотіла донести, – розповіла Юлія.

Дівчина зізналася, що вона вклала свій сенс у пісню Джамали. Учасниця співала про наболіле: про прийняття та визнання її, як артистки, про необхідність почути правильні слова з уст людей, якими вона захоплюється.

Для мене «1944» – це як медитація. Це та музика, яку можна співати безкінечно і виговорюватися в ній, – зізналася учасниця.

Новий зірковий наставник дівчини назвав Юлію Мітяшову маленьким паростком, який просто розриває асфальт.

Дивіться грандіозне вокальне шоу «Голос країни 7» вже цієї неділі о 21:00 на 1+1!

Loading...

Нагадаємо, виступ учасника «Голос країни 7» потрапив у тренди українського Youtube.

Больше новостей