Учасниця «Голос країни 7» зізналася, як вона потрапила в команду Тіни Кароль

Анастасія Малашкевич розповіла, на що готова піти задля перемоги на шоу.

За лаштунками вокального шоу «Голос країни 7» талановита вокалістка Анастасія Малашкевич розповіла, для чого приїхала на шоу і на що готова тепер заради перемоги.

Співчка приїхала на музичне шоу, щоб знову повірити в себе після того, як її покинув коханий. Анастасія Малашкевич зізналася, що вона дуже хотіла виступити на сцені «Голос країни 7», проте неабияк хвилювалася під час свого виступу.

Я давно хотіла сюди приїхати. Найскладніше було заспокоїти хвилювання. Я так хотіла, щоб до мене повернулися, що у мене навіть перехопило подих, - говорить вокалістка.

На сліпих прослуховуваннях Анастасія Малашкевич виконала потужну пісню «40 градусів» та силою свого голосу розвернула аж два зіркових крісла – Потапа і Тіни Кароль та Потапа. Вокалістка зробила вибір на користь останнього тренера і не жалкує про це.

Loading...

Учасниця вокального шоу впевнена, що у її зіркового наставника вона багато чому навчиться.

Це щастя мати можливість попрацювати із такими професіоналом як Тіна. Для мене це буде величезний досвід, -  запевняє Анасатасія Малшкевич.

За словами вокалістки, для того, щоб перемогти на шоу, вона готова натхненно працювати й робити усе, що від неї вимагатимуть.

Буду працювати не покладаючи рук, буду співати 25 годин на добу, але зроблю те, що потрібно, - підкреслює учасниця шоу.

Анастасія Малашкевич – професійний музикант і має сильний голос. На її думку, це величезна перевага для неї.

Я вважаю, що моя родзинка в тому, що я професійний музикант, до того ж я вокально пластична, а ще у мене майже 4 октави, - каже підопічна Тіни Кароль.

Учасниця також розповіла про надзвичайний зв'язок з мамою, яка увесь цей час була поряд з нею. Анастасія Малашкевич впевнена, що усе, чого вона досягла – саме завдяки їй.

Ми дуже схожі. Вона вклала в мене усю душу, вона мене підтримує і була зі мною на відборі – на цьому важливому і нервовому для мене етапі. Ви навіть не можете уявити, який у нас зв'язок, - переконує Анастасія Малашкевич.

Нагадаємо, що нещодавно суперниця Надії Дорофеєвої прийшла на «Голос країни 7».

Больше новостей