“Їх відкинуло на 100 років назад”: Лайма Вайкуле в інтервʼю “Мосейчук+” назвала головну проблему росіян

Латвійська співачка Лайма Вайкуле в "Мосейчук+" висловилася про російсько-українську війну.

Цієї пʼятниці, 15 вересня, о 21:30 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” - авторського проєкту Наталії Мосейчук. Цього разу гостею стане латвійська співачка Лайма Вайкуле

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Було визнано повну неготовність до експлуатації”: Кирило Буданов в ексклюзивному інтервʼю для “Мосейчук+” пояснив, чому білоруси не застосують ядерну зброю

З початком повномасштабного вторгнення вона активно підтримує Україну та не має жодних виправдань цієї кровопролитної війни. В розмові з ведучою “1+1 Україна” Лайма Вайкуле розповіла про що найбільше жалкує та головну проблему росіян. 

“Росіяни, на мою думку, не змогли стати сучасними. Ми знаємо все, що відбувається у всьому світі. Ми йдемо в ногу з часом, а росія ні. Вона не те що зупинилася, їх відкинуло на 100 років назад. Вони знову заарештовують вчених, цвіт нації. Знову роблять те саме, що й Сталін”.

Також латвійські співачка висловилась про зомбування росіян.

“Народ можна повертати праворуч і ліворуч. Вони дозволяють себе зомбувати. Гіпнотизер він головне зло, але люди, як барани. Один кинувся зі скелі, інші йдуть”

В розмові з Наталією Мосейчук латвійська співачка зізналась, як ставиться до російських артистів, які підтримують путінський режим. 

“Є, напевно, деякі, які збожеволіли. Але я думаю, що основна маса прикидається. Їм просто важливі гроші”, - зазначила латвійська співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску "Мосейчук +" військовослужбовець ЗСУ Антон Дробович розповів, що побачив за час війни та що його вразило найбільше

Про українців в колективі Лайми Вайкуле та підтримку України дивіться у новому випуску “Мосейчук+” цієї пʼятниці о 21:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Loading...

Не пропустіть програму "Мосейчук+" у п'ятницю о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Больше новостей