“Було визнано повну неготовність до експлуатації”: Кирило Буданов в ексклюзивному інтервʼю для “Мосейчук+” пояснив, чому білоруси не застосують ядерну зброю

Мосейчук+
Кирило Буданов став новим героєм випуску програми Мосейчук+

Героєм нового випуску “Мосейчук+” стане начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 1 вересня, о 21:30 “1+1 Україна” покаже новий випуск “Мосейчук+” - авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «1+1 Україна» Наталія Мосейчук взяла ексклюзивне інтерв’ю у Володимира Зеленського

Героєм нового випуску стане начальник головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов. В ексклюзивній розмові з ведучою “1+1 Україна” головний розвідник країни зізнається, до кого він завжди прислухається, прокоментує, що треба робити міжнародній спільноті щодо агресії росії та появу своїх фото на вулицях Москви в квітні 2020 року з написом “президент російської федерації”. Також розповість про тренди, які задає українська розвідка в світі.

Крім того, головний розвідник країни пояснить, чому вважає використання  ядерної зброї з території Білорусі “великою геополітичною грою”.

“Це засіб ядерного стримування і засіб підвищення ставок. До речі, стосовно ядерної зброї білорусі, буквально кілька днів тому перші боєголовки були доставлені. До того проводились масштабні тренування з ядерними імітаторами. Я читав оригінали документів за результатами тренувань. Досить негарні для білорусі документи. Російське 12 головне управління, це управління, яке відповідає за саме ці засоби, написало, що за результатами тренувань з ядерними імітаторами для системи Іскандер, які в невеликій кількості є в білорусі, було визнано повну неготовність білорусі до експлуатації застосування подібного озброєння. Разом з тим, білоруси показали максимально високий результат у володінні технікою типу “Точка У”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску "Мосейчук +" військовослужбовець ЗСУ Антон Дробович розповів, що побачив за час війни та що його вразило найбільше

Про наступ України, оточення путіна, чи наважиться Китай постачати росії зброю та скільки нападів на Володимира Зеленського запобігло ГУР дивіться у новому випуску “Мосейчук+” вже цієї пʼятниці о 21:30.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

 

Новини по темі