Як підняти настрій взимку: 5 простих дій

Пориньте у затишну зимову атмосферу

Взимку нам часто хочеться залишитися вдома і поринути в роздуми. Нестача сонячного тепла та морозне повітря навіюють сум та навіть можуть призвести до зимової депресії. Як не впасти у відчай та підняти собі настрій у холодну пору - дізнайтеся у нашій підбірці. 

1. Прогуляйтесь на свіжому повітрі. Холодне зимове повітря бадьорить та освіжає. Коротка прогулянка особливо корисна за декілька годин до сну. В результаті, ваш настрій підвищиться, а здоров’я буде міцнішим. Крім того, у зимовий період піддавайте своє тіло фізичним навантаженням. Активний зимовий відпочинок вражає різноманіттям. Ви маєте змогу покататися із дітьми на санках, відвідати каток або стати на лижі. 

2. Випийте чашку зігріваючого напою. Ніщо не зігріє вас краще, аніж чашка або запашного какао. Одягніть теплий светр, вкрийтесь м’яким пледом та візьміть до рук улюблену книгу. Смак зігріваючого напою зробить ваш вечір особливим і подарує гарний настрій. Пропонуємо смачний рецепт.

Какао

Інгредієнти:

Чорний та білий шоколад

Кава

Ванільна паличка

Молоко

Приготування:

1. Розтопити шоколад у каструлі, додати насіння ванілі.

2. У ступі перетерти зерна кави.

3. У гарячий шоколад додати молоко та каву. Довести до кипіння.

3. Придбайте нову сукню. Шопінг - найкращий спосіб збадьоритися та відволіктись від будь-яких проблем. Напередодні новорічних свят варто зробити багато покупок, проте в першу чергу радимо придбати нову яскраву сукню. Зробіть собі подарунок і залишайтеся розкішною!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Що одягти на корпоратив, вечірку чи в театр

4. Приготуйте зимовий десерт. Запах щойноспечених смаколиків не може не викликати посмішку. Духмяний аромат булочок, печива та цукерок одразу зробить вас щасливими та повними наснаги. Скоріш заварюйте улюблений трав’яний чай та поспішайте готувати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 духмяних смаколиків, які наблизять відчуття свята

Домашні цукати

Інгредієнти:

Апельсини – 3 шт

Цукор – 250 г

Вода – 100 мл

Приготування:

1. На 10-15 секунд заливаємо апельсини киплячою водою, потім злегка обсушуємо паперовим рушником.

2. Нарізаємо апельсини рівними кружальцями по 5 мм.

3. У каструлі цукор заливаємо водою і доводимо до кипіння. Викладаємо в сироп кружальця апельсинів і варимо на маленькому вогні, час від часу акуратно перемішуючи.

4. На деко встановлюємо решітку, духовку нагріваємо до 160 градусів.

5. Коли шкірочка апельсинів провариться – потемніє, за допомогою шумовки викладаємо кружальця на решітку і підсушуємо цукати у духовці 15 хвилин.

6. Готові цукати перекладаємо у герметичну коробку. За бажанням можна вмочити половинки цукатів у розтоплений чорний шоколад і викласти на пергамент, доки підсохнуть.

5. Влаштуйте маленьку подорож. Відправтесь із сім’єю або друзями у коротку мандрівку, що допоможе відновити сили та підняти настрій. Нові емоції, приємні знайомства, цікаві заклади - наша країна повна мальовничих місць, що гостинно приймуть вас, зроблять життєрадісними та щасливими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 місць України, де хочеться зустріти новорічну ніч


 

Больше новостей