Алла Мазур розповіла, як її син планує рятувати однокласників

Цієї осені син  ведучої "ТСН. Тиждень" вперше пішов до школи. 

Цієї осені син ведучої "ТСН. Тиждень" вперше пішов до школи. Алла Мазур розповіла про цю особливу подію в житті своєї родини. 

"Наскільки важлива для Артема школа, я остаточно зрозуміла в перші години 1-го вересня. Коли о пів-на-другу ночі мій син прокинувся і заявив, що уже виспався і пора збиратись. Якоїсь спеціальної форми в нашій школі не вимагають, тому на свято ми всі одягли вишиванки: і я, і син, і група підтримки – бабуся з дідусем. Як виявилось потім, такий настрій був не тільки у нас – українських мотивів там вистачало. Порадувала і сама святкова лінійка: без зайвої помпи і пафосу. Достатньо коротка, щоб діти не втомились під палючим сонцем, і достатньо цікава, щоб зразу відчути ключову ідею школи: "навчати – граючись, і граючись – навчатись. 

Директор привітала усіх українською, англійською і російською. Подзвонити у перший дзвіночок – дали по черзі усім першокласникам: тут особлива увага до особистості. Ну а на першому уроці розказували, "як треба берегти свою батьківщину і свою планету" - так все це зрозумів Артем. 

Від школи він у захваті – бо поряд з уроками математики, української і англійської у них був і урок ушу, і там Тьома особливо талановито і довго дмухав на якусь кульку. Ну а як треба берегти довкілля і усіх своїх – привід задуматись з'явився у нього буквально за пару днів. Сьогодні вранці – у задимленому Києві - син роз'яснював мені, чим шкідливий для людського організму смог. А потім попросив купити захисні маски для всієї їхньої групи – і повіз у школу, рятувати друзів", - прокоментувала Алла Мазур. 

Больше новостей