Зірковий дайджест: Екс-солістка "Алібі" Анна Завальська народила первістка (ВІДЕО)

Зірка ретельно приховувала вагітність до останнього моменту.

Зірка ретельно приховувала вагітність до останнього моменту.

Колишня солістка гурту "Алібі" Анна Завальська народила першу дитину. Свою вагітність артистка приховала від прихильників, ошелешивши їх новиною про материнство. На своїй сторінці у соцмережі Анна розмістила знімок крихітних ручок новонародженого малюка, чим розсекретила радісну новину.

Loading...

Статі первістка Завальська не назвала, додавши у підписі до світлини, що прагне приховати своє особисте життя.

"Я знаю, що це буквально викличе суспільний шок, оскільки найвищий рівень конспірації дозволив нам зберегти цю глобальну зміну в моєму житті буквально до останнього моменту! Так, мій маленький "таємний агент" з'явився на світ! Дякую усім друзям, хто знав, але до останнього зберігав це у таємниці з поваги до нашого бажання захистити особисте життя від передчасного розголосу і будь-яких публічних заяв. Поки ніяких коментарів ми не даємо. І тільки завдяки чуткам, що швидко поширюються, змушена зробити цей пост. Дякую всім за розуміння та поздоровлення", - зазначила зірка.

У коментарях до зворушливої світлини прихильники Анни вітають її із чоловіком – композитором Дмитром Саратським - із поповненням.

Нагадаємо, факт власного заміжжя Завальська також довго приховувала і лише після шести місяців з дня взяття шлюбу розсекретила зміну свого статусу.

Больше новостей