Зірковий дайджест: Екс-солістка "Алібі" Анна Завальська народила первістка (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Екс-солістка "Алібі" Анна Завальська народила первістка (ВІДЕО)

Зірка ретельно приховувала вагітність до останнього моменту.

Поделиться:

Зірка ретельно приховувала вагітність до останнього моменту.

Колишня солістка гурту "Алібі" Анна Завальська народила першу дитину. Свою вагітність артистка приховала від прихильників, ошелешивши їх новиною про материнство. На своїй сторінці у соцмережі Анна розмістила знімок крихітних ручок новонародженого малюка, чим розсекретила радісну новину.

Статі первістка Завальська не назвала, додавши у підписі до світлини, що прагне приховати своє особисте життя.

"Я знаю, що це буквально викличе суспільний шок, оскільки найвищий рівень конспірації дозволив нам зберегти цю глобальну зміну в моєму житті буквально до останнього моменту! Так, мій маленький "таємний агент" з'явився на світ! Дякую усім друзям, хто знав, але до останнього зберігав це у таємниці з поваги до нашого бажання захистити особисте життя від передчасного розголосу і будь-яких публічних заяв. Поки ніяких коментарів ми не даємо. І тільки завдяки чуткам, що швидко поширюються, змушена зробити цей пост. Дякую всім за розуміння та поздоровлення", - зазначила зірка.

У коментарях до зворушливої світлини прихильники Анни вітають її із чоловіком – композитором Дмитром Саратським - із поповненням.

Нагадаємо, факт власного заміжжя Завальська також довго приховувала і лише після шести місяців з дня взяття шлюбу розсекретила зміну свого статусу.

Новости по теме