Музичний продюсер шоу "Маленькі гіганти" відсвяткував день народження на кастингу

Відомий композитор Руслан Квінта відсвяткував свій день народження на кастингу нового дитячого талант-шоу "1+1" "Маленькі гіганти

Музичний продюсер і відомий композитор Руслан Квінта відсвяткував свій день народження на кастингу нового дитячого талант-шоу "1+1" "Маленькі гіганти".

Своє 43-річчя Руслан відзначив у знімальному павільйоні разом з командою "Маленькі гіганти". Саме цього дня відбувся завершальний відкритий кастинг проекту. Руслан вже давно займається йогою і веде здоровий спосіб життя, тому і для своїх колег підготував дієтичні частування: солодощі і ананасовий сік, який допомагає зберегти струнку фігуру. Зі свого боку кожен з команди проекту подарував музичному продюсеру оригінальні подарунки і квіти. Але сам Руслан зізнався, що для нього найціннішим подарунком на день народження стала улюблена робота.

"Обожнюю працювати в день свого народження. Спасибі, друзі, за привітання і теплі слова!"- Написав на своїй сторінці в Фейсбук.

До слова, після закінчення роботи над кастингом, музичний продюсер запросив колег за проектом "Маленькі гіганти", а також інших друзів, із-поміж яких багато популярних артистів, продовжити святкування у своїй музичній студії на даху висотного будинку.

Нагадаємо, раніше Руслан поділився враженнями від кастингу "Маленьких гігантів":

"Я вражений тим, наскільки різнобічно розвинені і унікальні наші діти. Упевнений, глядачі будуть вражені. Зростає ціле покоління приголомшливих, впевнених у собі, активних і харизматичних дітей, які не бояться йти вперед, досягати своєї мети, своєю творчістю буквально перетворювати світ навколо себе. Тепер я можу з упевненістю заявити, що Україна багата не тільки голосами, але й танцюристами, акторами і маленькими вундеркіндами".

Больше новостей