Суперфіналіст "Голосу країни" Марлен презентував дебютне відео

Талановитий співак з Криму поділився своїми творчими досягненнями після проекту

Суперфіналіст популярного вокального проекту Марлен Карімов презентував свій дебютний відеокліп на пісню "Океани", написану музичним продюсером проекту, українським композитором Русланом Квінтою та поетом Віталієм Куровським

Прем'єра кліпу відбулася сьогодні у студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Відзнятий матеріал, який органічно сприймається разом з ліричною композицією, вражає неабиякою красою українських Карпат. Як зазначив сам Марлен, на Західній Україні він вперше опинився саме під час зйомок.

"Побачивши  Карпатах, я був у захваті! Тут дуже красива природа, гори! Я не міг насолодитися такою красою та весь час був під враженням! Не можу сказати, що працювати над відеокліпом було складно. Я був неймовірно радий, що займався улюбленою справою", - поділився емоціями музикант.

Творча діяльність Карімова незабаром поповниться ще одним досягненням. Екс-тренер музиканта на шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ані Лорак запросила його виступити на своєму масштабному концерті "Кароліна", який відбудеться 17 жовтня в Києві.  

"Коли мені про це повідомили, я був на сьомому небі від щастя! Не спав всю ніч, у голові відразу почали прокручуватися думки про те, як буду виходити на сцену, як подавати себе… Зараз дуже багато репетицій, адже досвіду в виступах на таких великих сценах в мене поки що не було", - поділився співак. 

Дебютне відео Марлена у "Сніданку з "1+1"

Нагадаємо, що тривають кастинги нового сезону шоу "Голос країни". Мріє про велику сцену? Віриш, що про твій талант має дізнатися вся країни? Приходь на відкритий кастинг у Києві 4 та 5 жовтня! 

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).

Больше новостей