У свій ювілей Тіна Кароль буде дивитися "Голос. Діти"

25 січня тренеру проекту "Голос. Діти" Тіні Кароль виповнюється 30 років.  

25 січня тренеру проекту "Голос. Діти" Тіні Кароль виповнюється 30 років.

Як вона відзначатиме свій ювілей, співачка розповіла в інтерв'ю виданню "Комсомольська правда в Україні". 

- До останнього моменту нічого не планую, але всім навколо натякаю, що я чекаю сюрпризів! Хай про мій день народження турбуються інші - так повинна думати кожна дівчина. Я буду принцесою на своєму святі. Геть брудний посуд і стояння біля плити, щоб нагодувати прожерливих та невдячних гостей (Сміється). А в ресторані гуляти дорого.

- Правда, що в дитинстві ви були дуже закритою дівчинкою?

- Швидше - домашньою. Не бачила сенсу гуляти навколо будинку, сидіти на лавці та плювати насіння. Дуже багато часу проводила вдома - співала перед магнітофоном з дезодорантом або якоюсь палицею замість мікрофону - класика! (Усміхається).

 - Велика сцена одразу відповіла вам взаємністю. І це велика рідкість...

- З боку здається, ніби все давалося легко, але це враження оманливе. У 14 років я виступала на "Чорноморських іграх", дуже сподівалася на перше місце. Добре заспівала в перший конкурсний день і так "злетіла" від передчуття майбутньої нагороди, що потім отримала низькі бали і тільки третю премію. Це було дуже сильне розчарування - я не звикла програвати і ридала за лаштунками... Певно, у той момент і закінчилася моя "зіркова хвороба" (усміхається). Мама строго сказала мені: "Нема чого плакати, визначайся: або ти серйозно займаєшся музикою, або все кидаєш". Уже наступного року я вирушила вступати до Київського музичного училища, засвоївши урок: програші потрібні, щоб стимулювати нас і утверджувати свою віру в себе! Інколи крок назад - це два кроки вперед!

Що Тіна Кароль думає про свій вік, майбутнє, а також розповідь про першу закоханість і сина, читайте у новому номері "КП". Вже у продажу!

Читайте також: Що покажуть у першому випуску "Голос. Діти".

Больше новостей