Учасник шоу "Мій малюк зможе" вирушив на війну, попри благання дружини не покидати сім'ю

Цієї неділі сім'я Макаренко з Чернігова дивитиметься випуск сімейного проекту "1+1" без тата Олексія. 

Цієї неділі сім'я Макаренко з Чернігова, яка взяла участь у шоу "Мій малюк зможе", дивитиметься випуск проекту без тата Олексія. Одразу після завершення знімання батько, що служить полковником, вирушив на захист батьківщини, пише obozrevatel.com. Зараз голова сімейства Макаренко - начальник управління оперативного командування "Південь"

"Коли нашому татові треба було терміново виїхати на місце служби, ми прощалися зі сльозами на очах – і у чоловіка сльози, і у нас сльози. Я і плакала, і просила, щоб не їхав, щоб з роботи звільнився. Але він у нас істинний патріот. Сказав, що навіть, якби не служив, все одно б мобілізувався", - розповіла дружина полковника Вікторія, яка не бачила чоловіка уже протягом 4 місяців.

Сім'я з нетерпінням чекає на вихід програми в ефір, аби бодай на екрані побачити Олексія і пережити позитивні емоції від участі в проекті.

"Син переживає. Запитує, коли вже тато переможе усіх бандитів і повернеться додому, коли закінчиться ця війна... Ми з чоловіком спілкуємося тільки скайпом, і то – нечасто. Тому сподіваємося, що хоча б у шоу згадаємо, якими щасливими були, побачимо нашу сім'ю разом", - сказала Вікторія.

Випуск за участі Макаренків вийде в ефір "1+1" уже в неділю о 21.00.

Олексій Макаренко – не перший тато-учасник сімейного шоу нашого каналу, який пішов захищати батьківщину. Так, нещодавно мобілізували Олексія Цимбалюка, родина якого перемогла в  другому епізоді. шоу.

Больше новостей