Як не втратити себе у стосунках з чоловіком

Психологи Одруження наосліп розповіли, як знайти в собі сили відкритися новому партнеру.

Вчора глядачі 1+1 побачили останній випуск Одруження наосліп. Спробувати побудувати сімейне щастя вирішили 39-річний стоматолог Ігор та 32-річна блогерка та модель Марія. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повірити у кохання після домашнього насилля

З першого погляду молодята сподобались один одному, а романтичне побачення їх зблизило. Однак рішення Марії провести першу шлюбну ніч окремо засмутило Ігоря. 

Перші дні подружнього життя пара провела весело і яскраво. Але згодом в Ігоря почало складатися враження, що він не так і потрібен своїй дружині. Поруч із нею чоловік почувався самотнім. Одного вечора Ігор вирішив відверто поговорити з Марією і показав дружині виставку, присвячену темі самотності. Там чоловік зізнався, що хотів би відчувати любов від своєї половинки і ще більше з нею зблизитись. 

Із самого початку їх стосунки дуже стрімко розвивалися. Зараз Марія повинна подолати свій страх і нарешті скоротити дистанцію між ними. Не даючи собі шансу відкриватися іншому чоловікові, вона може залишитися самотньою, - коментує ситуацію Єгор Тополов. 

Психологи вирішили втрутитися, аби налагодити стосунки між подружжям. Ігор зізнався, що вважає причиною такої поведінки дружини неприємний досвід минулих стосунків. Марія ж стверджувала, що більше не готова так швидко відкритися новому партнерові, адже зі своїм минулим чоловіком вона швидко одружилася, і їх шлюб не став щасливим. 

«Марія й справді могла давати чоловікові недостатню кількість уваги, проте й Ігор допускався помилок. Його занадто багато, він дуже болісно реагує на все, що відбувається не так, як він хоче. Кожен з партнерів рухається зі своєю швидкістю у стосунках. І не можна тягнути людину до себе з тією швидкістю, яка зручна тільки вам. Треба старатися йти назустріч один одному в однаковому темпі», - стверджує Єгор Тополов. 

Подружжя вирішило дати собі ще один шанс і спробувати попрацювати над своїми помилками. На них чекали ще декілька романтичних побачень, у яких їм нарешті вдалося зблизитись і зрозуміти один одного. У кінці програми молодята вирішили залишити обручки і продовжити будувати стосунки за межами проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як довіритись новому партнеру або ще один шанс на щастя

Больше новостей