Як повірити у кохання після домашнього насилля

Сьогодні о 22.30 на 1+1 покажуть новий випуск реаліті Одруження наосліп.

Поділитися:

Сьогодні о 22.30 на 1+1 покажуть новий випуск реаліті Одруження наосліп, у якому телеглядачі отримують рецепти щасливих стосунків.

Героєм сьогоднішньої програми стане галантний та амбіційний юрист Андрій, який вміє дбати про жінок. Андрій шукає справжню леді, красиву, розумну жінку та цілеспрямовану особистість. Його серце вже було розбите у минулих стосунках, коли з коханою його розлучила війна на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися дитячих комплексів

Психологи та ведучі проекту Єгор Тополов и Олена Любченко формують пари на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Дружиною Андрія в рамках проекту стане Поліна з Донбасу, на долю якої випали складні випробування. Дівчина не раз отримувала травми, стаючи жертвою домашнього насилля у минулих стосунках. Вона мріє про родину з чоловіком, який буде оберігати її та оточить ніжністю.

Поліна – дівчина категорична, але дуже чуттєва і добра, жінка з характером та дуже складною історією. Через її минуле їй вкрай важко довіряти чоловікам. Проте кожна нова людина – це чистий аркуш. Потрібно дивитись на майбутнє позитивно і завжди вірити у найкраще, - говорить Єгор Тополов.

Андрій, який здатен підкорити будь-яку дівчину своєю галантністю, має пройти випробування на витримку, щоб вразити свою наречену. Поліні ж доведеться боротися зі своїми страхами та відмовитись від позиції оборони на користь відкритості поряд з новим чоловіком.

Психолог Олена Любченко зазначає, що найголовніше у проекті – це досвід та поради експертів, які допомагають учасникам зрозуміти свої помилки у стосунках, змінитися та знайти своє щастя у майбутньому.

«Сім днів у нашому проекті ні для кого не проходять марно. Навіть якщо пари не складаються, все одно вони отримують досвід, який допомагає в майбутньому побудувати щасливі стосунки. Часто учасники програми зустрічають своє кохання одразу після участі», - говорить Олена Любченко.

Випробування подружнім життям, які покажуть справжні обличчя молодят, та цінні поради від психологів дивіться у новому випуску реаліті Одруження наосліп сьогодні о 22.30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як нестача батьківської любові впливає на особисте щастя дорослих людей