Як приготувати смачну піцу без тіста

Руслан Сенічкін розповів, як приготувати піцу з овочами.

Руслан Сенічкін, ведучий програми «Сніданок з 1+1» поділився рецептом приготування здорового фаст-фуду – піци без тіста на основі капусти. 

ПІЦА З КАПУСТИ – ІНГРЕДІЄНТИ

Капуста – 2 шт.

Шинка – 75 г.

Сир – 100 г.

Мікс овочів – 100 г.

Зелень та спеції за смаком

ЗАЛИВКА ДЛЯ ПІЦИ – ІНГРЕДІЄНТИ

Яйця – 2 шт.

Молоко – 500 мл.

Борошно – 500 г.

Крохмал – 1 ч.л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ЗАЛИВКУ ДЛЯ ПІЦИ

  1. Збийте вінчиком у мисці яйця, молоко, борошно, крохмал. Збивайте до зникнення грудочок.

Якщо ви не хочете використовувати борошно для заливки, ви можете замінити його жирною сметаною, – зауважив Руслан Сенічкін.

ЯК ПРИГОТУВАТИ КАПУСТЯНУ ПІЦУ

1. Поріжте головку капусти на великі круги товщиною у 6 см. Викладіть капусту на пергамент дека.

Я рекомендую обирати савойську, пекінську або молоду капусту. Листя у цієї капусти тонке та пористе, на відміну від старої та синьої капусти, – радить Руслан Сенічкін.

2. Полийте капусту, приготовленою заливкою.

Така заливка зробить капусту більш щільною і м'якою. Після термічної обробки основа не буде розпадатися, – поділився кухар.

3. Посипте міні-піци шматочками шинки, додайте мікс овочів та тертий сир.

4. Поставте піцу запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25хв. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів харчування з найбільшим терміном придатності.

Ця страва буде до вподоби прихильникам здорового способу життя та людям, що стежать за своєю фігурою.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.

Больше новостей