Мигдаль – це другий по вживанню після арахісу. Надзвичайно популярний та корисний продукт. Про його особливості розповіли в сюжеті ранкового проєкту “Сніданок з 1+1”.
Насправді мигдаль – не горіх! Ботаніки запевняють, що – це кісточковий плід. Його найближчі родичі – сливи, персики та абрикоси. Але мʼякоть мигдалю настільки тонка, що висихає після дозрівання плоду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаво знати: вчені дослідили, чому лохина синього кольору
Більше важливих новин дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дефіцит вітаміну Д взимку: які продукти допоможуть подолати втому