Проста та смачна українська пісна страва: рецепт колоченої пасулі у "Сніданку з 1+1"

У "Сніданку з 1+1" показали рецепт колоченої пасулі — автентичної української пісної страви.

Різдвяний піст уже почався, і триватиме він 40 днів, до 25 грудня. Попри суворі обмеження, пісне харчування може бути і смачним, і корисним, а українська кухня має вдосталь цікавих веганських страв. Рецепт однієї з таких страв, колоченої пасулі, (квасолі по-гуцульськи), показав кулінарний блогер Едуард Насиров у"Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний піст 2023: календар харчування по днях

Пісна колочена пасуля (квасоля по-гуцульськи): рецепт

Інгредієнти

  • консервована червона квасоля 1 банка
  • окріп 1 л
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • зубчик часнику 1 шт.
  • олія 4 ст.л.
  • борошно 1 ст.л.
  • томатна паста 1 ст.л.
  • копчена паприка 2 ч.л.
  • кумин 0,5 ч.л.
  • коріандр молотий 0,5 ч.л.
  • зелень за смаком

Покроковий рецепт

  1. Натріть моркву, подрібніть цибулю та часник.
  2. У каструлі почніть робити засмажку з овочів, томатної пасти та спецій.
  3. Через кілька хвилин додайте квасолю та всипте борошно. Перемішайте.
  4. Влийте окріп та проваріть 4-5 хвилин. 
  5. Коли овочі будуть зварені, помніть страву товкачкою. 
  6. Готову страву посипте зеленю.

Фото: Freepik.com

Loading...

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Больше новостей