8 образів Катерини Осадчої від українських дизайнерів

У день народження Каті Осадчої пригадаймо, у яких вбраннях ведуча з’являлася на світських заходах останнім часом.

Сьогодні, 12 вересня, незмінна ведуча «Світського життя» Катерина Осадча святкує день народження. У свої 34 роки вона – харизматична телеведуча, мати двох синів, яких виховує разом із Юрієм Горбуновим.

Її звикли бачити в яскравих вбраннях на світських заходах, в оточенні українських та голлівудських зірок, від яких ведуча отримує відверті зізнання. Щоразу ефектна, щоразу особлива – Катя Осадча знає, як вразити глядачів. До того ж вона активно популяризує українських дизайнерів, обираючи їхні речі для виходу у світ. Тож не дивно, що 2014 року на премії Best Fashion Awards ведуча 1+1 отримала нагороду за вагомий внесок у розвиток української моди.

На третьому ефірі «Танців з зірками», на якому Катерина Осадча замінила Юрія Горбунова, ведуча постала у розкішній сукні кольору металік, створеній українським дизайнером FROLOV. Довгий розріз, оголені плечі підкреслювали струнку фігуру ведучої. Образ доповнили довгими сережками від Nadya Dzyak, що спускалися до плечей.

Раніше Катя Осадча побувала за лаштунками легендарного шоу у звичній для себе ролі – ведучої «Світського життя». Інтерв’ю в учасників та гостей «Танців з зірками» вона брала в сукні від бренлу The ​​Coat Каті Сильченко.

У перший день UFW’18 ведуча створила цікавий образ, поєднавши річ Ksenia Schnaider, капелюшок Ruslan Baginskiy та аксесуари The Monochrome.

У піджаку від POUSTOVIT телеведуча прийшла підтримати молодого авангардиста, дизайнера бренду Jean Gritsfeldt, показ колекції якого відбувся на летовищі.

 

Каті Осадчій припали до смаку вбрання від Jean Gritsfeldt, адже невдовзі вона прийшла у сукні з його нової колекції на показ Андре Тана.

На показ нової колекції від FROLOV ведуча вдягнула сукню, створену Dmitriy Gibshman​.

На цьогорічний Одеський кінофестиваль Катерина завітала в сукні з вишивкою від Valery Kovalska. Елегантний образ ведуча, як і зазвичай, доповнила капелюшком.

Благодійний показ «Українский Haute Couture» Оксани Караванської ведуча відвідала у яскравій сукні з колекції Yuliya Magdych, етнофешн якої набув стрімкої популярності в Україні та закордоном.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 років UFW: Якими Катя Осадча та ​Валентина Хамайко були на початку модельної кар'єри

Больше новостей