Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 27 серпня на 1plus1.ua.

27 серпня о 21.00 на каналі 1+1 стартує оновлені Танці з зірками. У прямому ефірі глядачі побачать онлайн, як запалять паркет відомі українці зірки з найкращими танцівниками. 

Loading...

На сцені шоу з'являться такі зіркові учасники, як співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер Голосу. Діти-4 Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач та співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

Разом із ними на головний паркет країни вийдуть переможниця першого сезону Танців з зірками Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни Funky Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Ведучими першого Танців з зірками ефіру стануть Юрій Горбунов та співачка Тіна Кароль - саме цей дует ведучих полюбився глядачам 10 років тому. До того ж під час онлайн-транляції ви станете свідками виступу популярної української виконавиці: Тіна Кароль презенує свою нову пісню. 

Loading...

Улюбленець публіки та суддя Танців з зірками MONATIK здивував глядачів телеканалу 1+1 запальним танцювальним виступом під пісню Vitamin D, кліп на яку зібрав мільйон переглядів на You Tube за один день.​ Разом із MONATIK на сцену вийшли найкращі танцівники та судді легендарного шоу.

Loading...

Усі чекають на танцювальний реванш Наталі Могилевської, але сьогоднішній вечір відкриє її одвічна конкурентка, переможниця першого сезону «Танців з зірками» – Олена Шоптенко та її зірковий партнер, найсексуальніший актор сучасності - Ахтем Сеітаблаєв.

Всі її всі знають як співачку "на стилі". Кліпи за участі Наді Дорофеєвої стають рекордсменами переглядів на YouTube. Країна вже рік повторює її фірмові рухи бедрами. І тепер cолістка гурту "Время и стекло" НадяДорофеєва танцюватиме на нашому паркеті і найгарячіший танцюрист сезону - Женя Кот. 

Loading...

Далі на паркет вийде найвідоміший Юрчик на всю Україну та «Країну У» та його партнерка – одна з найкращий танцівниць України – Ілона Гвоздьова..

Loading...

Приборкувати легендарний паркет буде найепатажніша білявка українського шоу-бізнесу - Оля Полякова та її партнер Степан Місюрка.

Loading...

Далі на паркет вийде мандрівник-телеведучий Діма Комаров та його партнерка Олександра Кучеренко. Чи думав колись Діма десь у нетрях Непалу, доїдаючи тарганів, що у його житті з'явиться екзотична румба. Вона не тільки професійна танцівниця, а ще й Міс України.

Десять років країна чекала на повернення легенди. І тому зараз зупиниться весь транспорт по всій країні. Увімкнеться світло, де його ніколи не було. Телевізори замерехтять золотим сяйвом! Бо на паркеті з'явиться Наталія Могилевська і її партнер Ігор Кузьменко.

Loading...

В нього після Євробачення закохалася вся країна! Але у нього вже є кохана та більше – вона вже наречена! Весілля на носі, а він танцює джайв з іншою жінкою. Цікаво, як буде виправдовуватися? Олександр Скічко та його партнерка – віце-чемпіонка України, бронзова призерка кубку світу з латиноамериканської програми - Анна Паламарчук.

Loading...

Зустрічайте! Зірковий психолог - Наталія Холоденко та Віталій Загоруйко на легендарному паркеті "Танців з зірками".

Loading...

Камалія та її партнер - чемпіон України з бальних танців - Дмитро Жук .

Loading...

Настав час вийти на паркет нашій останній зірці. І це історична подія. Вперше у світі, вперше за всю історію шоу у нас танцюватиме подружня пара! Яким буде їхній танець?

Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті!

За умовами шоу, в першому ефірі учасників шоу оцінюватимуть виключно судді. При цьому жодна пара не вибуде з проекту, отримавши шанс показати себе ще раз. А починаючи з другого ефіру, глядачі за допомогою своїх голосів безпосередньо впливатимуть на долю пар.

Спеціальний гість першого ефіру "Танців з зірками" з шоу-номером з всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Інтонації». «Дика вода». Тіна Кароль

Дивіться прямий ефір Танці з зірками 27.08.2017 онлайн!

Больше новостей