Стало відомо ім'я ведучої першого ефіру «Танців з зірками»

Танці з зірками

27 серпня о 21.00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра оновленого проекту.

Поділитися:

Під час прем’єрного випуску «Танців з зіркамиТелеканал «1+1» розкрив повний зірковий склад проекту «Танці з зірками»» будуть розкриті інтриги проекту, які тримались у суворій таємниці, та нарешті стане відомо, з ким у парах вийдуть на паркет зіркові учасники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з професійних танцівників складе пару зіркам на паркеті?

Команда проекту готує багато сюрпризів,  серед яких повернення легендарної пари ведучих - популярної співачки та тренера «Голосу країни-7» Тіни Кароль та Юрія Горбунова, які разом проведуть перший прямий ефір «Танців з зірками».  Також співачка виступить зі спеціальним шоу-номером із всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Інтонації»Для обкладинки нового альбому Кароль знялась у спокусливій фотосесії та презентує нову пісню «Дика вода».

В свою чергу,  улюбленець публіки та суддя «Танців з зірками»Став відомий повний суддівський склад проекту «Танці з зірками» MONATIK здивує глядачів телеканалу «1+1» запальним танцювальним виступом під пісню «Vitamin D», кліп на яку зібрав мільйон переглядів на Youtube за один день.

Серед стилів, які виконають зірки на головному паркеті країни: запальна самба, ніжний вальс, чуттєва румба, емоційний пасодобль, пристрасне аргентинське танго, джайв, бродвей, контемп, поп-джаз та навіть хіп-хоп. Кожна постановка буде супроводжуватися живим виконанням оркестру та вокалістів «Голосу країни».

За правилами проекту репетиції учасників почалися за два-три тижні до прямого ефіру, і у Мережі вже з’явилися фото з репетицій зіркових учасників.

Цікаво, що Наталя Могилевська зізналась, що тренується 12 годин кожного дня, а Оля Полякова та Сергій Бабкін через щільний гастрольний графік репетирували зі своїми партнерами прямо під час гастролей.

Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Під час прем’єрного випуску «Танців з зірками» жодна пара не залишить паркет. Для того, щоб визначити танцювальний рівень пар, під час першого прямого ефіру бали танцівникам буде виставляти тільки суддівська трійка, а глядацьке голосування розпочнеться з другого прямого ефіру. Хто з зіркових учасників залишить проект, стане відомо за сумою результатів глядацького голосування та балів професійного журі у кінці другого прямого ефіру.

Кожен бажаючий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням.

В рамках #танціззіркамиchallenge протягом декількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одна одній танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у «Танцях з зірками» на телеканалі «1+1».

Наразі вже відомий повний склад суддів проекту, до якого увійшли улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма. 

На головний паркет країни у якості зіркових учасників вийдуть: співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач та співак і тренер «Голосу країни-7» Сергій Бабкін.

Пари зірковим учасникам складуть: переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни «Funky» Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

Новини по темі