Хто з професійних танцівників складе пару зіркам на паркеті?

Танці з зірками

Стали відомі імена танцівників, які візьмуть участь у легендарному шоу.

Поділитися:

У Києві на вертолітному майданчику конгресно-виставкового центру «Парковий» відбулася презентація оновленого шоу «Танців з зіркамиТелеканал «1+1» розкрив повний зірковий склад проекту «Танці з зірками»». У межах заходу стали відомі імена професійних танцівників, які вже 27 серпня о 21.00 вийдуть разом із зірками на паркет легендарного проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як перестати соромитись і почати танцювати: Поради психолога Наталі Холоденко

 

 

Отже, пари зоряним учасникам складуть:

- переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена ШоптенкоОлена Шоптенко розповіла, як їй не вдалося «обікрасти» Зеленського;

- «Міс Україна-2016» Олександра Кучеренко;

- майстер спорту з бальних танців Ганна Паламарчук;

- хіп-хоп-танцюрист Степан Місюрка;

- танцюрист, який володіє майже всіма стилями танців Євген Кот;

- призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко;

- чемпіонка України з танців funky Ілона Гвоздьова;

- чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук;

- фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччині, Франції та Голландії Ігор Кузьменко.

Головним хореографом «Танців з зірками» стане відомий у всій Європі танцівник і постановник концертів зірок українського шоу -бізнесу, серед яких тренер «Голосу країни-7» Тіна Кароль, Василь Козар. Хореографами - фіналіст чемпіонатів світу і України з бальних танців Андрій Дикий, а також хореограф проектів «Голос країни» та «Голос.Діти» Руслан Махов. Режисерами-постановниками - Наталя Лисенкова та Наталя Ровенська, які працюють над такими масштабними проектами «1+1», як «Голос країни» та «Голос. Діти».

Цікаво, на прес-зустрічі хореографи «Танців з зірками» Руслан Махов та Андрій Дикий провели професійний майстер-клас.

Головний хореограф проекту Василь Козар розповів, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями та неповторними постановками:

«На паркеті нового сезону «Танців з зірками» все буде інакше, адже мистецтво не стоїть на місці. Ми постійно збираємося всією командою хореографів і танцівників на загальний брейншторм. Це буде симбіоз всіх мистецтв, думок і творчості кожного», - розповів Василь Козар.

Також креативний продюсер проекту Володимир Завадюк розповів, що вже скоро на глядачів чекають несподівані зізнання зірок та запальні виступи, які українці запам’ятають на все життя. Володимир зазначив, що 70% проекту складатиме оновлена бальна хореографія, інші 30% - такі сучасні стилі танців, як бродвейський джаз, вог, ф'южн, контемп та навіть крамп.

Переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена Шоптенко поділилась, як правильно налагодити відносини зі своїм зірковим партнером:

«Від початку тренувань ми стаємо одним цілим і намагаємося допомагати та підтримувати одне одного, адже у спорті твої друзі – це партнер і паркет. Так само і на проекті. Секрет у тому, щоб все робити разом та отримувати задоволення від танцю. Я точно знаю, що немає нічого неможливого», - сказала Олена.

Ведучим прес-зустрічі став Володимир Остапчук, який цього року вів пісенний конкурс «Єврбачення-2017». Володимир зізнався, що стане частиною «Танців з зірками», але яку роль виконає у проекті залишив інтригою:

«Особисто для мене проект був відкриттям. 10 років тому я  ходив до школи і, до речі, відвідував гурток народних танців. З того часу мені найбільше запам’яталося два моменти: затишний вечір, який я завжди проводив біля екрану з родиною, та розкішні вбрання танцівників. Саме тоді я захотів стати диктором. Досі пам’ятаю фразу: «Для виконання танцю фокстрот запрошується пара номер». Тоді я навіть не міг подумати, що стану частиною проекту, тому мені особливо приємні ці спогади», - зізнався Володимир.

Окрему подяку за бармен-шоу та літні коктейлі телеканал «1+1» висловлює команді барменів «Shake up».

 

 

 

Зазначимо, що в межах #танціззіркамиchallenge упродовж декількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одна одній танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у «Танцях з зірками» на телеканалі «1+1».

Оцінювати запальні танці учасників проекту будуть улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих танцювальних кліпів MONATIK, від яких «кружить»

Кожен охочий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням.

Новий сезон легендарного проекту «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 культових танців у кіно, які всі хочуть повторити

Новини по темі