У програмі Сніданок. Вихідний Валентина Хамайко поділилася рецептом смачного вівсяного печива. Вівсяне печиво довго зберігається, а приготування смаколиків не займає багато часу. Приготуйте смаколик за рецептом ведучої і потіште рідних солоденьким!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких страв після свят: Прості рецепти
Інгредієнти:
Борошно – 1 скл.
Вівсяні пластівці – 2,5 скл.
Цукор – 0,5 скл.
Масло – 150 г.
Яйце – 1 шт.
Сода – 0,5 ч.л.
Сметана – 0,5 скл.
Горіхи – 80 г.
Приготування:
1. Насипати в миску борошно і вівсянку. Додати дрібку соди.
2. Порізати масло на кубики. Додати до борошна.
3. Додати яйце та цукор.
4. Додати сметану та збити міксером.
5. Подрібнити горіхи. Додати до тіста.
6. Замішати. Створити з тіста печиво та викласти на деко.
Валентина Хамайко рекомендує робити печиво не дуже товстим, щоб десерт був хрусткий.
7. Запікати при температурі 170 градусів 25 хв.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пудинг з насіння чіа: Простий рецепт від Соломії Вітвіцької