Якщо ваш шлунок вже втомився від важких салатів з майонезом та калорійних смаколиків, саме час зробити для нього відпочинок. Рецепти простих та легких страв покращать самопочуття і не дозволять зайвим кілограмам зіпсувати фігуру. Ідеями корисних салатів, спагетті та навіть піци поділився кулінар Руслан Сенічкін. Зберігайте добірку легких страв, які стануть у пригоді після свят!
Loading...
Інгредієнти для салату:
Інгредієнти для заправки:
Часник і перець чілі дрібно нарізати. Змішати з іншими інгредієнтами для заправки і добре перемішати.
Червонокачанну капусту нашаткувати. Цукіні, моркву, огірок болгарський перець і кабачки нарізати соломкою. Усе змішати в глибокій мисці. Додати сіль і перець за смаком.
Залити підготовлені овочі заправкою і перемішати.
Прикрасити салат нарізаними крабовими паличками. За бажанням додати горішки.
Loading...
Інгредієнти:
Яйця збити з сіллю та спеціями.
Вівсяні пластівці та капусту броколі окремо подрібнити в блендері. Додати до яєць та перемішати вінчиком.
Викласти отриману масу на дно форми, утворюючи основу для піци. Запікати 10-15 хвилин при 180С до золотавої скоринки.
Для начинки цибулю нарізати кільцями. Помідори чері розрізати навпіл.
Змастити основу томатним соусом. Викласти цибулю і помідори, додати морепродукти і моцарелу. Запікати 10 хвилин при 200С.
Loading...
Інгредієнти:
Loading...
Інгредієнти для салату:
Інгредієнти для заправки:
Loading...
Інгредієнти:
Броколі та цвітну капусту розібрати на суцвіття. Моркву нарізати соломкою. Покласти овочі у киплячу воду та варити 3-4 хвилини. Занурити у крижану воду, щоб овочі припинили готуватися.
Куряче філе нарізати шматочками і смажити на пательні до золотавої скоринки. Викласти м’ясо на тарілку.
На тій самій пательні підсмажити цибулю.
У великій глибокій сковорідці обсмажити разом усі інгредієнти для соте. Добре помішувати або підкидати овочі у пательні. Додати спеції за смаком, перемішати і долити невелику кількість води або бульйону.