Готуємо новорічно-різдвяне меню разом із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком і ведучим "Сніданку з 1+1" Тімуром Мірошниченком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний вінок з олів'є та ялинка-хрумтинка: ТОП-5 швидких рецептів на новорічний стіл
Приготувати голубці з гречкою, фаршом та цибулею. Залити їх сметаною та протушкувати.
Приготувати узвар, виокремити сухофрукти (груші). Додати до груш пшоно, ложку меду та ще 15 хвилин готувати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2023: що приготувати без світла
Зварати юшку з риби та грибів. Окремо посмажити деруни. Залити деруни юшкою.
Для начинки змішати зварену гречку, картоплю, цибулю та сир. Викласти у форму пласт листкового тіста, викласти на нього начинку, накрити другим листом. Защипнути краї пирога. Готувати 40 хвилин у розігріті до 180 градусів духовці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний новорічний рецепт: закуска "Ялинки" від Валентини Хамайко (відео)
Подрібнити 2-3 скибочки підсушеного житнього хлібу, залити їх томатним соком. Додати нарізані огірки, сіль, перець, трохи олії та кілька ложок відвареної пшениці. Ретельно перемішати.
Змішати інгредієнти, додати ароматну домашню олію.
Насіння коноплі обсмажити на пательні, залити водою та проварити 20 хвилин. Додати мед і після загорнути у вареники.
Loading...