Євген Клопотенко, який зазвичай дивує всіх незвичним поєднаннями продуктів та нестандартними рецептами, цього разу вчить, як правильно готувати овочі.
Сьогодні, у Міжнародний день кухаря та кулінара, у студії "Сніданку з 1+1" Євген Клопотенко показував, як правильно термічно обробляти цвітну та брюссельську капусту.
Увесь секрет – у технології. Цвітну капусту необхідно проварити 3-4 хвилини, заморозити, а потім – запекти у духовці. Завдяки такому підходу у цвітної капусти буде ідеальна структура і вона лишиться соковитою всередині.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний день кухаря і кулінара: привітання у віршах та прозі
Усі зелені овочі, які мають щільну структуру, дуже добре бланшувати. Так само можна готувати горох. Так зелені овочі зберігають свій колір та смак.
Дивіться, як Євген Клопотенко готує кабачки з соусом тартар у паніровці та рибу з кавуном:
Loading...